Friday, 25 January 2013

Doodslag?

   Metaalbewerker Thomas Crompton (39) doodde 11 juni 2012 zijn vrouw Angela toen ze ruzie kregen tijdens het behangen in hun woning in Arminghall, vlakbij Norwich. Vandaag 25 januari 2013 is hij veroordeeld wegens doodslag en kreeg een straf opgelegd van 7,5 jaar gevangenisstraf.

                                                      Thomas Crompton

   De familie van Angela Phillips bleef ontdaan achter na het vonnis. Ze stellen dat het wel leek of Angela terecht stond. Er werd gewezen op haar instabiele karakter en op het feit dat Thomas Crompton geen strafblad had. Doodslag vinden ze belachelijk; dit is moord, stellen ze.

                                          Angela Phillips

   Crompton heeft eerst geprobeerd haar te wurgen en heeft haar toen ze bewusteloos op de grond lag driemaal met een hamer op haar hoofd geslagen. Ze is nog wel naar het ziekenhuis overgebracht, maar overleed twee dagen later. Volgens de artsen had niemand de slagen met de hamer kunnen overleven.

                                                     Het huis in Arminghall

   De rechter oordeelde dat Crompton, die bekend heeft, schuldig is aan doodslag en dat hij de rest van zijn leven met de schuld zal moeten leven dat hij zoveel ellende aan de familie heeft bezorgd. Angela laat 3 kinderen na.
=========================================================

No comments:

Post a Comment